Indien deze mail niet goed leesbaar is, klik hier

t. 030 - 637 63 77 e. info@wewerkenthuis.nl

Nieuwsbrief April 2018

Geachte relatie,

Met een vliegende start zijn we het nieuwe jaar begonnen. Naast de bestaande orderportefeuille hebben we het eerste kwartaal ook nieuwe opdrachtgevers mogen helpen met uiteenlopende huisvestingsvraagstukken.

Zo geven we op dit moment invulling aan het projectmanagement voor de verhuizing van Zorginstituut Nederland inclusief het voorbereiden van de medewerkers op de nieuwe manier van tijd-plaats-apparaat onafhankelijk werken. Daarnaast zijn wij gevraagd de visie op te stellen voor het Joint Research Center in Middelburg waarin Hogeschool Zeeland, het University College Roosevelt en Scalda samenwerken aan onderzoek op het gebied van water, energie en food/biobased economy.

In dezelfde periode is Aestate haar eigen AEcademy gestart waarin we studenten en pas afgestudeerden helpen hun volgende stap te maken naar een glansrijke carrière. Binnen de AEcademy bieden we nieuwe ontrafelexperts een dynamische en praktijkgerichte kennis- en leeromgeving waar het vakgebied huisvestingsadvies tot leven komt. In deze nieuwsbrief lichten we actuele onderwerpen/projecten uit. Met trots geven we u een kijkje in onze keuken.

Pity Jongens, Jackie de Vries en Daniël Koningen

Laatste nieuws

Lees meer »

Lees meer »

Lees meer »

Lees meer »

Wij ontrafelen voor:

Bekijk al onze klanten

Contact

wewerkenthuis B.V.
De Vork 2
3984 PA Odijk

T. 030 - 637 63 77
E. info@wewerkenthuis.nl
W. www.wewerkenthuis.nl